torstai 28. heinäkuuta 2011

Lähtölaskenta:O

Viikko aikaa Suomeen! Ja mua jännittää ihan hirveästi, en tiedä miksi.

Lähdin Milanoon parin viikon varoitusajalla, hommasin alivuokralaisen, passin ja muut Suomen asiat kuntoon  siis melko tehokkaassa ajassa. Milanon päässä oli tiedossa noin pari päivää ennen lähtöä asunto, ei muuta. Mitkä työt tai kaverit? Tai kieli?

Silti tänne tulo ei jännittänyt enkä kyllä vetänyt yksiäkään itkuja siksi, että häivyn Suomesta. Nyt mietin noin miljoonaa asiaa. Jos ruoka onkin pahaa? Karkit ei maistu hyvältä? Palelen koko ajan? Entä jos musta on tullut hirveä "ei Suomessa ole mitään" -diiva!! Entä jos reilu 70 000 ihmistä ympärillä tuntuu "liian vähältä" 7 miljoonan jälkeen (kuuluu tuohon diiva-osioon)? Mitä jos en mahdu haalareihin? Entä mitä jos Italian pulut on kertonu musta Suomen kavereilleen ja ne kiusaa mua heti kun tuun Kompassille? PANIIKKI!

Oon tässä katsellut kuvia ihmisistä ja helpottaa vähän. Kyllä kai (ei kun totta kai) sitä taas sopeutuu. En nyt sentään ole maailman ainut ulkomailla pidemmän kuin viikon viettänyt typy.

Tässä ois pari vinkkiä kuitenkin teille, jos alan seurassanne vinkumaan jotain hölmöä.

Lauri, Teemu, Juho & Maija: Jallua ja kirjakieltä kiitos!
Tiina: Kaksi tuntia ruokailua Silmän Ilossa jooko?
Elisa: Hammasharjat laukkuun ja ulos viittomaan?
Kuorotytöt: Dinosaurusääniä kaivataan, myös Jyväskylän tytön kommuunisänky kelpaa
 
Mari rakas: Mun tukka on ihan hirveä. Sanni: Joko oot keksiny monta uutta patenttia esim. tölkeille?
Tutorit: Vois yrittää taas nähdä porukalla, olisko edellisestä kerrasta noin vuosi...
Eeva: Oli tosi outoa valita kämppis ilman sun korvaamatonta apua


Äiti ja isi: Kasvisgratiinia ja jotain kalaa on vastaus kysymykseen
Siiri: Kesän perinteinen puistopiknik on toteutettava
Anni: Meistä ei oo yhteiskuvia, asia korjaantunee KS-illassa tai KENTIES RHCP:n konsertissa(!)




No mut joo. Ehkä tämä tästä. Varsinkin kun mulla on näiden lisäksi vielä varmaan tuplamäärä kaikkia ihania kavereita siellä, kuvia vain vähän rajallisesti (tässä näkyvät, huudelkaa jos haluatte pois). Helsingissä majailevat erkat, pidetään kokoontuminen ensi torstaina?

5 kommenttia:

  1. hehhe, beibe, saat poistaa mun kuvan. freeessh. mut ei pelkoa! täällä on ihan kilttejä tirppoja. :D

    VastaaPoista
  2. Oon alusta asti lukenut sun blogia, mutta nyt vasta loppumetreillä sain aikaiseksi kommentoida, että sun blogi on kyllä aivan huippuhauskaa ja -mielenkiintoista luettavaa! Itsekin siellä vaihdossa aikaaviettäneenä ainakin omasta puolesta voin vakuutella, että Suomi on kyllä kuitenkin niin hyvä maa, ja tosiaan kun täällä on kaikki tärkeät, niin palaaminen on hyvä juttu! Yksi juttu vielä! Sun jossain tekstissä oli että oot lukenut siellä ranskaks harry potteria. Mistä oot sellaisen hommannut? Jos tuot sen Suomeen voisinko saada lainaan? Nimimerkillä kirjastosta löytyvä ranskalainen kirjallisuus on kovin tylsää. Anu

    VastaaPoista
  3. Siiri, saanko laittaa jonkin toisen kuvan vai kokonaan pois? Ou nou, mun tärkeä kuvajärjestys (pystykuva, vaakakuva, pystykuva jne.) menee nyt pieleen!

    Anu, ostin Ranskasta kolmosen! Saat sen lainaan toki, tosin kirja on kyl kärsinyt muutamat sen päällä nukutut päikkärit + muut puistolikaantumiset:)

    VastaaPoista
  4. joo jos löydät yhtään normaalimpaa kuvaa musta niin toki saat laittaa.. :D

    VastaaPoista