torstai 21. heinäkuuta 2011

HÄTÄTILA

Missä on kaikki miehet kun niitä tarvitaan???

Tulin äsken kotiin, aloin laittaa ruokaa. Kävin vessassa ja katoin pöydän parvekkeelle. Kunnes...

RÄPSRÄPSRÄPSRÄPSRÄPS.

VESSAN OVEN EDESSÄ OLI LINTU!!!!!! Eikä todellakaan mikään pieni ja söpö talitiainen.

Kiljuin ihan hulluna, maidot lensi lattialle, juoksin äkkiä alas portieerin luo. En tiennyt, mikä on lintu italiaksi, mutta ainakin portieeri (vanha, hymyilevä nainen) tajusi, et mulla on hätä. Hän tuli kanssani ylös. Avasin oven tosi varovasti, siinä vaiheessa lintu istui tiskialtaassa likaisessa lautasessa.

Portieerin naurusta ei tullut loppua mutta musta tässä ei ole mitään hauskaa!!! Lintu on ollut täällä varmaan koko päivän, koska pieniä muistoja on jäänyt kaikkialle... Ällöttävää! Kaiken lisäksi lintu on vieläkin parvekkeella, portieeri hätisti sen kyllä pois, mutta jostain syystä se jäi kököttämään keskelle lattiaa. Äsken se vaihtoi paikkaa, muttei vieläkään häivy. Vaikka se ihan selvästi osasi lentää, täällä sisällä se ainakin lensi.

Oon ihan paniikissa, kaikki ovet kiinni, en varmaan enää ikinä uskalla mennä parvekkeelle tai ylipäätään tulla tänne yksin. Tässä se on:


Mä en ole mikään neiti, mutta tää on kamalaa! En uskalla liikkua tästä penkistä mihinkään, jotenkin en pidä ajatuksesta, että joku likainen lintu on tepastellut joka paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti