tiistai 12. heinäkuuta 2011

Eilen reissussa, ehkä myös huomenna

Näitä mun matkakertomuksia ei varmaan jaksa enää kukaan, toistavat nimittäin samaa kaavaa joka kerta:

1. Aamuherätys, idea lähteä reissuun
2. Matkakohteen valinta, tällä kertaa vasta juna-asemalla (entistä paremmin suunnitellut matkat, viimeksi päätin aamupalan aikana)
3. Nukahtaminen junaan, herääminen tyhjässä vaunussa
    (4. Poisjäänti väärälle asemalle)
5. Liikkeelle ilman karttaa tai tietoa, missä on ja minne menee
6. Pari virhearviota... Aina löytää jotain siistiä kuitenkin
7. Muutenkin, kyllä joku neuvoo ainoa, minne pitää mennä (tällä kertaa pari italialaispoikaa käveli 15 minuuttia kanssani asemalle asti)
8. Pummilla kotiin

Mun piti jossain vaiheessa mennä uudestaan Genovaan. Sitten mun piti mennä Veronaan. Vahingossa löysin itseni pikkukylästä Gardajärven läheltä. Juuri sellaisesta Hermot lepää -kylästä, haha, mullahan onkin hirveästi ollut stressiä tässä viime aikoina. Mitään erikoista ei tapahtunut, mutta oli taas joku parhain tapa viettää sunnuntaita. En jaksa lisätä kuvia, kuvitelkaa vihreää vettä, värikkäitä kukkia ja kivoja taloja.

Tänään aloin järjestellä itselleni uutta reissua. Kolmen tunnin matkan päässä Milanosta järjestetään Gymnaestrada, johon osallistuin itsekin vuonna 2003. Kyseessä on siis iso voimistelutapahtuma, joka järjestetään neljän vuoden välein. Sinne on pakko päästä!

Koska näin lyhyellä varoitusajalla ei pahemmin hostelleja varata, päätin kokeilla, miten CS sujuu. Kyseessä ei ole Counter Strike vaan Couch Surfing. Laitoin couch requesteja kaikille tyypeille, ja tällä hetkellä mun pitäisi olla pääsemässä jonkin nanotieteiden opiskelijan sohvalle huomenna. Ainut vaan, että lähetin pyyntöä tuon tyypin kaverille, ja hän vastasi että mun request on accepted, mutta en ole vielä saanut itse herra nanotieteilijää kiinni. Juna lähtisi 8 tunnin päästä:D

Niin, voisin kertoa kuitenkin matkakohteen. Sehän on tietysti ITÄVALTA. Jännittää. Pitäkää mulle peukkuja et saan yöpaikan! En tiedä uskallanko tällä kertaa vaan hypätä junaan ja luottaa tuuriin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti