keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Vàliaikakuulumisia

Olen edelleen Roomassa. Mutta en onneksi enàà huomenna. Kolme pàivàà ja olen tàynnà tàtà paikkaa, en jaksa enàà turisteja enkà yhtààn drinkkiehdotusta/synttàrikutsua/ootko mun tyttòystàvà -làppià! Tànàànkààn en saanut edes lounastaa rauhassa, tarjoilija tuli vessaan asti juttelemaan ja sitten samaan pòytààn ruokatauolle, hajotti hiukan!

Yksin matkustaminen on oikeasti ihan siistià, koska saa kulkea kaikki nàhtàvyydet niin nopeasti tai hitaasti kuin haluaa. Esimerkiksi Vatikaanimuseo ei hirveàn ihmismààràn ja kuumuuden takia jaksanut oikein kiinnostaa, joten melkeinpà juoksin sen làpi. En oikein ymmàrrà tàtà turistien innostusta pysàhtyà kuvaamaan joka ikistà patsasta ja taulua, kuka jaksaa oikeasti katsella sellaisia kuvia jàlkikàteen? Entà miksi ihmiset liikkuu niin hitaasti? Ja onko joku Colosseum lopultakaan niin ihmeellinen? Sisàànpààsy maksaa 15 euroa, mutta et nàe mitààn uutta, sillà olet nàhnyt koko paikan jo valokuvien kautta aiemmin. Sama juttu kuin esim. Eiffelin kanssa.

Huomenna suuntaan Napoliin, varasin eilen hostellin viimeisen viiden koneenkàyttòminuutin aikana. Hyppààn junaan tàmàn illan partyjen jàlkeen. Menen varmaan suoraan Caprille ja toivon lòytàvàni jonkun paikan, jossa saan koomailla rauhassa:--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti