torstai 9. kesäkuuta 2011

Ns. Persekeskiviikko

((Otsikkolainaus Lasselta, kiitos.))

Eilinen päivä oli HAJOTTAVA. Arvasin, että tämä tapahtuu jossain vaiheessa.

Täällä on satanut 10 päivää putkeen, eikä 10 seuraavan päivän ennuste lupaa pahemmin muutoksia. Uskomatonta, että tulen tänne ja valitan sateesta. Mutta kun en ihan oikeasti kykene enää hirveän pitkään istumaan sisällä, enkä kuitenkaan varsinaisesti nauti ulko-oven avaamisesta noilla säillä. Tästä syystä en koe tehneeni viimeisten päivien aikana paljoakaan. Siksi mun on pakko keksiä ÄKKIÄ jotain tekemistä, jotain järkevää, koska en voi vaan kierrellä kahviloissakaan kuukautta putkeen. En osaa olla paikallani. Nyt ideoita mulle ihanat!

Niin mitä sitten kuului tähän niin sanottuun persekeskiviikkoon? No, heräsin, oli huono fiilis, lähdin lenkille, pudotin puhelimeni matkalle (löysin sen kadulta onneksi, kun käännyin itku kurkussa takaisin, tuuri-Anna?), juoksu ei kulkenut yhtään, vedin lisää itkuja pitkin päivää enkä saanut lopulta mitään aikaan. Vaikka päivässäni ei oikeasti ollut mikään pielessä, hajotti ihan hulluna!!

Tänään päätin, että en murjota enää. Heräsin joskus seitsemän jälkeen. En pidä laseja päässä, joten en näe parvekkeen lattiaan osuvaa sadetta. Keksin jotain. Avautuminen ohi.

Maanantaina oli hyvä päivä. Kuvassa puolen tunnin ulkoilun tulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti