sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Mitä tein tällä viikolla

Maanantaina kävin aperitivolla Tommin ja Derekin kanssa. Voisin viettää useammankin maanantain juomalla coctaileja ja syömällä suuuperhyvää ruokaa. Ja maksaa koko hommasta 8e.

Tiistaista en enää muista mitään, keskiviikosta sen että kiukuttelin ja olin oikea enkeli:--)

Torstaina lähdin etsimään tankotanssistudioita. Täällä pitäisi olla kolme erilaista tankotanssiin erikoistunutta studioa. Yksi niistä maksaa 30e/tunti joten jätin sen pois laskuista ja lähdin etsimään kahta jälkimmäistä. Otin kartan mukaan ja päädyin jonnekin Centralen taa seikkailemaan.

Jostain syystä molemmat tankostudiot olivat aika syrjässä ja kaukana sivukujilla. Ensimmäinen oli jonkin kerrostalon takapihalla ja kiinni. Kävelin takaisin bussipysäkille ja odottelin bussia, kunnes joku pappa tuli selittämään italiaksi ettei bussi tulekaan (?).

Vaihdoin italiaksi saamieni ohjeiden mukaisesti pysäkkiä ja siirryin entistä kauemmas kotoa. Studion nettisivut ohjeistivat minut jäämään tietylle pysäkille ja kääntymään siitä Via Antonio Meuccille. Kun seurasin ohjeita ja päädyin Meuccille, oli edessä olevan talon numero 98. Ja olin matkalla Meucci vitoseen... Kävelymatka ei ihan ollut se 400 metriä mitä nettisivut väittivät.

Kävelin jotain autiota tietä pitkin ja löysin perille. Tämäkin studio oli kerrostalon takapihalla ja tällä kertaa vielä kellarissa, hämärää. Päädyin siis johonkin pimeään kellariin tuijottamaan seinällä olevaa kylttiä joka todisti, että tämän oven takana pitäisi ihan oikeasti olla tankotanssistudio. No, jostain syystä sekin oli kiinni (?).

Kulutin koko iltapäivän kahden studion etsimiseen ja löysin molemmat, mutta tanko jäi silti saavuttamatta. Reissu ei onneksi silti ollut ihan turha, sillä törmäsin Gorlan metroasemalla pariin feissariin ja juttelin niiden kanssa varttitunnin jostain neurotieteilijästä. Se oli hauskaa.

Nyt viikonloppuna kävelin paljon, kävin kahvilla, Sempionen puistossa ja Michel Komten valokuvanäyttelyssä. Lisäksi ostin Italian reilikortin. Päätin aloittaa Roomasta, jonne suuntaan huomenna, yksin. Katsotaan mitä keksin:---D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti