torstai 28. kesäkuuta 2012

Työ- ja Nutellayliannostus

Italialainen tapa tehdä töitä:

-Töissä pitää olla klo 8.30. Töihin lähdetään klo 8.33.
-Ensimmäisenä syödään aamupala. Paljon Nutellaa. Ja jäin kakkoseksi kaikille niille, jotka veti neljä palaa leipää, muroja, jugua jne.
-Pari tuntia tehokasta työaikaa. Melkein, sitten pari tyyppiä istuutuu hetkeksi alas ja pian muut istuvat perässä. Tunnin istuskelun jälkeen muutama alkaa tehdä ruokaa ja tunnin päästä pidetään lounastauko.
-Lounastauko voi kestää kolme tuntia.
-Sitten tehdään taas töitä. Tänään työskentelin melkein kaksi tuntia, jonka jälkeen oli taas taukoa niin pitkään, että oli aika valmistella päivällistä.
-Päivällisen teko KESTÄÄ. Sitten syödään, eikä kellään tunnu olevan kiire pois työpaikalta.
-Päivä päättyy jäätelöön. Välissä syödään suklaata ja briocheja sekä juodaan kahvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti